logo

Winkel

In onze winkel kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Stap gerust eens binnen. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste vloer, raambekleding of zonwering.

Onderhoudsmiddelen

Als leverancier van harde en zachte vloerbedekkingen, tapijt, marmoleum, pvc stroken, novilon, vinyl, laminaat en lamelparket hebben wij in onze winkel aan de Zwolseweg 17 in Deventer een keur aan onderhoudsmiddelen. OSMO, Dumby, D509, Finépol, Parketwas, Citin, Quick-Step, Monel, polish en cleaner voor marmoleum zijn er zo een paar. Naast onderhoudsmiddelen hebben wij in onze winkel en magazijn gordijnrails, diverse soorten strippen, ondervloerplaten e.d. op voorraad.

De openingstijden van onze winkel zijn soms variabel.
De basisopeningstijden zijn:

maandag t/m donderdag van 13.30 uur tot 17.00 uur
vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur 
zaterdag gesloten.
 
Parkeertip:
Vanaf de rotonde op het Noorderplein de Boxbergerweg inrijden, na ca. 100 meter schuin links de Korte Schoolstraat in. Dan ziet u aan de linkerkant van de weg drie grote parkeerplaatsen. De eerste is betaald parkeren, de tweede en derde zijn gratis waardoor ze vaak bezet zijn. Op de eerste parkeerplaats is bijna altijd wel een vrije plaats. Nadat u de auto geparkeerd heeft kunt u binnendoor via de aangrenzende parkeerplaats onder het poortje van de appartementen aan de Zwolseweg doorlopen. Onze winkel zit recht tegenover dat poortje. 
 
Wilt u buiten deze openingstijden komen, kunt u altijd een afspraak maken.
 

 

Laatste projecten